GARDECOR
BALUSTRADE | CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ | SISTEME DE UMBRIRE
Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
DIN 2004 CONSTRUIM EMOȚII!
BINE TE-AM GĂSIT LA GARDECOR!
ÎȚI OFERIM O GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE ȘI ANUME:
din inox, aluminiu, sticlă securizată, acrilice și țeavă laminată
BALUSTRADE
închideri glisante pentru terasă, închideri glisante pentru balcon, geamuri panoramice (automatizate), delimitări interioare din sticlă securizată (fixe și mobile), uși batante și glisante din sticlă securizată, vitrine comerciale din sticlă securizată, copertine din sticlă securizată, cabine de duș din sticlă securizată (cu uși batante, glisante sau armonice), acoperișuri din sticlă.
CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ
Pergole bioclimatice și retractabile, Copertine retractabile, Umbrele pentru terasă, Copertine auto.
SISTEME DE UMBRIRE
Stâlpi cu benzi de delimitare și folie tip „Smart Film".
ALTE PRODUSE
GARDECOR
Din 2004 și până acum, am testat diverși producători și putem garanta calitatea produselor noastre. La noi primești soluția completă prin produse de top și instalare corectă. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.

Gardecor este despre oameni. Echipa formată pe parcursul acestor ani ne-a permis să depășim mereu provocările apărute, să creștem tot mai mult și să tindem la realizări mărețe.

Clienții noștri sunt cei care ne fac să acceptăm noi provocări, să întâmpinăm cu brațele deschise proiecte interesante și astfel să creștem nivelul nostru de profesionalism.
Printre clienții noștri unde am realizat cele mai notorii lucrări menționăm:
GARDECOR
Nu ne-am oprit între hotarele Republicii Moldova. În 2015, Gardecor a deschis o companie, apoi a doua în România
Pergola-Lux și MD Trade Concept, devenind un grup internațional de companii. Prin intermediul companiilor noastre de peste Prut, suntem deja implicați în proiecte mari din România, precum cel mai mare complex hotelier de pe litoralul românesc al Mării Negre - NORDIS Mamaia.

În showroom-ul de pe strada Grenoble 149A din Chișinău poți vedea produsele noastre.
Te așteptăm la noi de Luni până Vineri, de la 08:30 la 17:30 și Sâmbăta, de 09:00 la 13:00.

GARDECOR - din 2004 Construim Emoții!
Misiunea noastră este de a construi emoții prin sistemele arhitecturale de calitate premium ce includ tehnologii avansate (construcții din sticlă, balustrade, sisteme de umbrire) și prin intermediul serviciilor performante (consiliere, suport tehnic, livrare, montare), care sunt menite să îmbunătățească calitatea vieții, întrunind calitatea înaltă, tehnologia și estetica.
MISIUNEA COMPANIEI GARDECOR
BALUSTRADE
CONSTRUCȚII DIN STICLĂ SECURIZATĂ
SISTEME DE UMBRIRE
ALTE PRODUSE
Executare balustrade din inox
AEROPORTUL INTERNAȚIONAL CHIȘINĂU
Executare balustrade din inox
CROWN PLAZA PARK
Construcții din sticlă securizată
VINĂRIA POIANA
Construcții din sticlă securizată
ANDYS RESTAURANT
Sisteme de umbrire
NEW YORK RESTAURANT
Sisteme de umbrire
ZAXI (RADDISON BLUE LEOGRAND)
Alte produse
BEMOL
Alte produse
KAUFLAND
DE CE SĂ ALEGI PRODUSELE NOASTRE?
ASORTIMENT MARE ȘI ASPECT ELEGANT
Produsele oferite de noi fac parte din ultimele tendințe arhitecturale, oferind un design unic și elegant. Posibilitatea personalizării configurațiilor, culorilor, texturilor, feroneriei etc., permit integrarea produselor noastre în designul oricărui spațiu exterior sau interior.
DIMENSIUNILE DORITE
Construcțiile oferite de noi le executăm la comandă, pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să se integreze de minune în spațiul dorit.
REZISTENTE ȘI DURABILE
Lucrăm de ani buni cu balustradele, construcțiile din sticlă securizată și sistemele de umbrire, care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
GARANȚII
Din 2004 și până acum, am testat diverși producători și putem garanta calitatea produselor noastre. La noi primești soluția completă prin produse de top și instalare corectă, plus garanții pentru acestea. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
VIDEO
PREZENTAREA COMPANIEI
MOTIVE
DE CE SĂ ALEGI COMPANIA GARDECOR PENTRU EXECUTAREA LUCRĂRILOR TALE?
PROIECTE DE ORICE COMPLEXITATE
Avem la activ proiecte mari și mici, de toate ne ocupăm cu aceeași ardoare. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate. Printre clienții noștri unde am realizat cele mai notorii lucrări menționăm:
Aeroportul Internațional Chișinău, Vinăria Poiana, Muzeul Național de Artă al Moldovei, Restaurantul ZAXI, Radisson Blue Leogrand, Courtyard by Marriott, New York Restaurant, Entourage Restaurant, Andys Restaurant, Bemol, Lukoil, Petrom, Medpark, Restaurantul Pegas, Crown Plaza, DRAFT, Esushi, Futsal Arena, Exfactor, Inamstro, Jazz Hotel, Villa Drago.
ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI ȘI ENTUZIAȘTI
Gardecor este despre oameni. Echipa formată pe parcursul acestor ani ne-a permis să depășim mereu provocările apărute, să creștem tot mai mult și să tindem la realizări mărețe.
CONSTRUIM EMOȚII DIN 2004
De-am Fi Un Om, Într-un An Am Face Majoratul! Compania Noastră A Fost Fondată În 2004. Nu Ne-am Schimbat Numerele De Telefon Sau Sediul, Respectiv Răspundem Pentru Calitatea Produselor Și Serviciilor Noastre, Oferind Pentru Ele Garanții Reale.
GRUP INTERNAȚIONAL DE COMPANII
Nu ne-am oprit între hotarele Republicii Moldova. În 2015, Gardecor a deschis o companie, apoi a doua în România, Pergola-Lux și MD Trade Concept, devenind un grup internațional de companii. Prin intermediul companiilor noastre de peste Prut, suntem deja implicați în proiecte mari din România, precum cel mai mare complex hotelier de pe litoralul românesc al Mării Negre - NORDIS Mamaia.
CLIENȚII NOȘTRI CORPORATIVI
ABONEAZĂ-TE LA NOI PE REȚELELE SOCIALE
Сele mai recente știri sunt întotdeauna cu tine
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea toate produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade, construcții din sticlă securizată și sisteme de umbrire. Te așteptăm la noi!