0 ( 22 ) 90 50 50 |( +373 ) 60 00 2006
Gardecor » Despre noi

Despre noi

Gardecor SRL  activează pe piața autohtonă din anul 2004, fiind lider în realizarea produselor din aluminiu, inox, lemn plastifiat, plexiglas și sticlă securizată. 

 

Compania oferă o gamă completă de servicii: de la concept, confecționare, pînă la livrare și instalare. Atuurile noastre sunt: calitatea, funcționalitatea și aspectul exterior agreabil. Echipamentele moderne, cît și echipa de profesioniști bine pregatită asigură un nivel înalt de executare a lucrărilor.

 

Propunem o gamă largă de produse pentru amenajarea  interiorului :  balustrade din inox şi aluminiu, în combinaţie cu sticlă, plexi; scări interioare; cabine de duş, uşi de interior şi partiţii din sticlă securizată, soluţii de amenajare a grădinilor şi teraselor: porţi şi garduri inox, copertine fixe cu placaj din policarbonat sau sticlă, confecţii din inox, îngrădiri din plastic, geamuri glisante din sticlă securizată, pardosea deck din compozit de lemn, siding plastifiat pentru faţade, sisteme de umbrire : pergole wpc şi  retractabile marca SUNTECH, marchize parasolare pentru terasă.

 

Termenele noastre de execuție sunt foarte scurte, urmărind astfel să devenim sprijinul clienților noștri prin servicii de calitate, oferite cu mult profesionalism și promptitudine.

 

 

Echipa noastră

Serviciu clientelă Gardecor

Call-centru

Serviciul clientelă este la dispoziţia Dumneavoastră:

Manager vînzări şi calcule

Manager de proiect

Motto-ul coordonatorului de proiect – „abordare personală a clientului”:

Proiectare şi design Chişinău , MoldovaDesigner-proiectant

Viziunea inovatoare, aspectul rafinat şi  funcţionalitatea sunt principiile pe care se bazeaza echipa de designeri pentru a satisface dorinţele clienţilor în domeniul proiectelor de design.

Executare şi montare

Instalator

Calitatea lucrărilor e garantată atît de materiale de calitate, de echipamente moderne, cît și de echipa de profesioniști cu o experiență de peste 10 ani.