BALUSTRADE
La comandă, pe dimensiunile dorite.
Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
BALUSTRADE INTERIOARE SAU EXTERIOARE, DIN INOX, ALUMINIU, STICLĂ SECURIZATĂ, PLEXIGLASS (ACRILICE) SAU ȚEAVĂ LAMINATĂ, CU ASPECT ELEGANT ȘI REZISTENTE ÎN TIMP.
TIPURILE DE BALUSTRADE
OFERITE DE NOI
BALUSTRADE DIN INOX
BALUSTRADE DIN ALUMINIU
BALUSTRADE DIN STICLĂ SECURIZATĂ
BALUSTRADE ACRILICE (PLEXIGLASS)
BALUSTRADE DIN ȚEAVĂ LAMINATĂ
DE CE SĂ OPTEZI PENTRU BALUSTRADELE
OFERITE DE NOI
Executăm balustradele din materiale precum inox (oțel inoxidabil), aluminiu, sticlă securizată, plexiglass (acrilice) și țeavă laminată, care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
REZISTENTE ȘI DURABILE
Din 2004 și până acum, am testat diverși producători și putem garanta calitatea produselor noastre. La noi primești soluția completă prin produse de top și instalare corectă, plus garanții pentru acestea. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
REZISTENTE ȘI DURABILE
Balustradele le executăm la comandă, pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să se integreze de minune în spațiul dorit.
DIMENSIUNILE DORITE
Balustradele executate de noi oferă un design elegant. Posibilitatea personalizării configurațiilor și alegerii materialului, permit integrarea balustradelor în designul oricărei clădiri sau interior.
ASPECT ELEGANT
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea toate produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade, construcții din sticlă securizată și sisteme de umbrire. Te așteptăm la noi!