BALUSTRADE DIN ȚEAVĂ LAMINATĂ
La comandă, pe dimensiunile dorite.
Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
BALUSTRADE DIN ȚEAVĂ LAMINATĂ, INTERIOARE SAU EXTERIOARE, PENTRU ASPECT ELEGANT, DEOSEBIT ȘI SUSȚINERE REZISTENTĂ.
DE CE SĂ OPTEZI PENTRU BALUSTRADE DIN ȚEAVĂ LAMINATĂ?
Primești de la noi garanții pentru balustrade și pentru instalarea corectă.
GARANȚII
Balustradele din țeavă laminată le executăm la comandă, pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să se integreze de minune în spațiul dorit.
DIMENSIUNILE DORITE
Datorită diverselor forme și culori pe o scară largă de nuanțe și tonuri, balustradele din țeavă laminată ne oferă posibilitatea personalizării și pot fi ușor adaptate designului interior al încăperii. Balustradele destinate pentru exterior vor avea inserții din țeavă laminată, iar cele pentru interior - inserții din lemn. Textura structurată a inserțiilor conferă o plăcerea tactilă și vizuală. Pe lângă inserțiile din lemn sau țeavă laminată, balustradele acestea permit formarea unor structuri mixte eficiente prin combinarea cu inox sau aluminiu.
ASPECT ELEGANT
Balustradele din țeavă laminată sunt rezistente și sigure, fie că sunt instalare la exterior, fie că sunt instalate la interior.
REZISTENTE ȘI DURABILE
BALUSTRADELE DIN ȚEAVĂ LAMINATĂ SUNT DESTINATE PENTRU:
Apartamente
HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele)
Case particulare
LUCRĂRILE NOASTRE
Inoxul este foarte rezistent la coroziune, în atmosferă și în apă, precum și în prezența majorității acizilor, soluțiilor alcaline şi a mediilor încărcate cu clor. Singurele excepții sunt soluțiile chimice specifice de curățare, care sunt destinate pentru ferestre, suprafețele bucătăriilor etc., care fiind folosite pentru a curăța balustradele din inox, pot intra în reacție cu metalul.
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe adresa str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea expuse modelele noastre de balustrade din țeavă laminată, la fel cum și toate produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade, construcții din sticlă securizată și sisteme de umbrire. Te așteptăm la noi!
ALTE PRODUSE:
BALUSTRADE ACRILICE
BALUSTRADE DIN ALUMINIU
BALUSTRADE DIN INOX
BALUSTRADE DIN STICLĂ SECURIZATĂ