La comandă, pe dimensiunile dorite.
Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
PANOURI GLISANTE DIN STICLĂ SECURIZATĂ, PENTRU BALCONUL CASEI TALE. BALCON ÎNCHIS/DESCHIS, ÎN DOI TIMPI ȘI TREI MIȘCĂRI.
SISTEMUL GEAM BALCON
Sistemul geam balcon reprezintă modul cel mai eficient de utilizare multifuncțională a spațiului dedicat balconului, cu posibilitate de deschidere parțială sau totală.
Un balcon cu panouri glisante din sticlă securizată o să-ți permită să savurezi timpul frumos în aer liber, iar atunci când e ploaie sau furtună îl poți închide și să ai o vedere panoramică.
DE CE SĂ OPTEZI PENTRU UN SISTEM GLISANT GEAM BALCON DIN STICLĂ SECURIZATĂ?
Închiderea balconului „fără ramă" cu sticlă securizată arată elegant. Posibilitatea personalizării culorii profilelor utilizate permit integrarea sistemului geam balcon în arhitectura oricărei clădiri.
ASPECT ELEGANT
Primești de la noi garanții pentru sistem și pentru instalarea corectă.
GARANȚII
Panourile glisante sunt din sticlă securizată, care este foarte rezistentă la impacturile mecanice. Am testat-o de-a lungul timpului, am aruncat peste ea cărămizi, țevi metalice, am sărit pe ea, cum n-am încerca-o sticla securizată tot rezistă și rămâne întreagă. Profilele din aluminiu sunt rezistente la coroziune, lumină și sunt extrem de durabile.
REZISTENTE ȘI DURABILE
Sistemele geam balcon din sticlă securizată le executăm la comandă, pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să se integreze de minune la balconul locuinței sau afacerii tale.
DIMENSIUNILE DORITE
Suprafața vitrată pune în evidență interiorul și păstrează iluminarea naturală a încăperii, sticla oferind o cantitate mare de lumină și o transparență maximă. Panouri glisante din sticlă securizată fiind deschise o să-ți permită să savurezi timpul frumos în aer liber, iar atunci când e ploaie sau furtună le poți închide și să ai o vedere panoramică.
LUMINĂ NATURALĂ
LUCRĂRILE NOASTRE
LUKOIL IALOVENI
PETROM STRĂȘENI
PETROM BOTANICA
LUKOIL BOTANICA
CASĂ PRIVATĂ
CLIENȚII NOȘTRI CORPORATIVI PENTRU CARE AM EXECUTAT SISTEME GEAM BALCON:
Nu. Sistem balconul geam balcon este potrivit doar pentru balcoane „reci", de dorești să fie încălzit, atunci îți putem propune alte soluții.
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe adresa str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea expuse modelele noastre de închideri glisante din sticlă securizată pentru terasă, la fel cum și toate produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade, construcții din sticlă securizată și sisteme de umbrire. Te așteptăm la noi!
ALTE PRODUSE:
ÎNCHIDERI PENTRU TERASĂ
GEAMURI PANORAMICE