ÎNCHIDERI GLISANTE DIN STICLĂ SECURIZATĂ PENTRU TERASĂ
La comandă, pe dimensiunile dorite.
Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
PANOURI GLISANTE DIN STICLĂ SECURIZATĂ, PENTRU TERASA CASEI SAU AFACERII TALE.
Sistemul glisant de închidere din sticlă securizată reprezintă modul cel mai eficient de utilizare multifuncțională a spațiului dedicat terasei, cu posibilitate de deschidere parțială sau totală, în stânga, dreapta sau în ambele părți simultan.
O terasă cu panouri glisante din sticlă securizată o să-ți permită să savurezi timpul frumos în aer liber, iar atunci când e ploaie sau furtună le poți închide și să admiri din interior timpul de afară.
MODELELE ÎNCHIDERILOR DIN STICLĂ SECURIZATĂ PENTRU TERASĂ
POȚI ALEGE MODELUL POTRIVIT DE PERGOLĂ RETRACTABILĂ DINTRE URMĂTOARELE:
Sistemul de drenajul hidraulic este ascuns și este integrat în șina inferioară. Acest profil permite sistemului să elibereze umiditatea formată în urma condensării, iar capacele de îmbinare a colțurilor împiedică acumularea apei pe laterale.
Panourile se retrag în totalitate pe laterală, cu rulare spre stânga, dreapta sau bidirecțional. Conexiunea dintre geamuri este realizată pe verticală, profilele fiind dotate cu perie și garnituraă ce împiedicaă pătrunderea apei, vântului și a prafului. Glisarea silențioasă a panourilor se realizează cu ajutorul rulmenților, peste șina din oțel inoxidabil, ceea ce permite o mișcare lentă, cu efort minim și sporește durata de viață a construcției finale.
SLIDING NEW ESTE UN SISTEM GLISANT, CU SOLUȚII VARIATE DE ÎNCHIDERE
SLIDING NEW
Acest profil permite sistemului să elibereze umiditatea formată în urma condensării, iar capacele de îmbinare a colțurilor împiedică acumularea apei pe laterale.
SISTEMUL GLISANT CU IZOLAȚIE TERMICĂ SLIDING THERMO ESTE O SOLUȚIE PERFECTĂ PENTRU ÎNCHIDEREA TERASEI ȘI TOTODATĂ IZOLAREA TERMICĂ A ACESTEIA.
SLIDING THERMO
combinația perfectă de izolare, siguranță și eleganță. Garniturile ascunse de perie oferă izolație fonică perfectă și astfel, la închiderea panourilor, un mediu fără zgomot.
ALBERT GENAU SLIDER NEXT ESTE UN SISTEM GLISANT CARE PREZINTĂ CA SOLUȚIA „TOATE ÎN UNUL":
ALBERT GENAU SLIDER NEXT
DE CE SĂ OPTEZI PENTRU UN SISTEM GLISANT DE ÎNCHIDERE DIN STICLĂ PENTRU TERASĂ?
Închiderea terasei cu panouri glisante din sticlă securizată arată elegant. Posibilitatea personalizării culorii profilelor utilizate permit integrarea sistemului glisant în arhitectura oricărei clădiri, terase apare sau spațiu.
ASPECT ELEGANT
Primești de la noi garanții pentru pergolele retractabile și pentru instalarea corectă.
GARANȚII
Panourile glisante sunt din sticlă securizată, care este foarte rezistentă la impacturile mecanice. Am testat-o de-a lungul timpului, am aruncat peste ea cărămizi, țevi metalice, am sărit pe ea, cum n-am încerca-o sticla securizată tot rezistă și rămâne întreagă. Profilele din aluminiu sunt rezistente la coroziune, lumină și sunt extrem de durabile.
REZISTENTE ȘI DURABILE
Suprafața vitrată pune în evidență interiorul și păstrează iluminarea naturală a încăperii, sticla oferind o cantitate mare de lumină și o transparență maximă. Panouri glisante din sticlă securizată fiind deschise o să-ți permită să savurezi timpul frumos în aer liber, iar atunci când e ploaie sau furtună le poți închide și să continui a savura timpul petrecut la terasă, având o vedere panoramică. Spațiul pe care îl câștigi în acest mod poate fi deschis în întregime vara, când vremea este bună și închis iarna. Optând pentru Sliding Thermo, poți utiliza terasa și iarna, pierderile de căldură vor fi minimale.
LUMINĂ NATURALĂ ȘI UTILIZAREA TERASEI ANUL ÎMPREJUR
Sistemul glisant de închidere pentru terasă oferă posibilitatea de deschidere parțială sau totală a panourilor, în stânga, în dreapta sau în ambele părți simultan.
POSIBILITĂȚI DIVERSE DE DESCHIDERE
Sistemele glisante din sticlă securizată pentru terasă le executăm la comandă, pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să se integreze de minune la terasa locuinței sau afacerii tale.
DIMENSIUNILE DORITE
SISTEME GLISANTE SUNT DESTINATE PENTRU:
Terase
Spații comerciale
HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele)
Spații comerciale
CLIENȚII NOȘTRI CORPORATIVI PENTRU CARE AM EXECUTAT ÎNCHIDERI DIN STICLĂ PENTRU TERASĂ:
LUCRĂRILE NOASTRE
VINĂRIA POIANA
NEW YORK RESTAURANT
LUKOIL IALOVENI
GRIL PARC
ANDY'S RESTAURANT
PETROM STRĂȘENI
CAPITOLES PARK
CASĂ PRIVATĂ
CLUBUL DE VACANȚĂ PÂNZELE ALBE
Dacă optezi pentru sistemul glisant Sliding Thermo - da. Cu el poți utiliza terasa și iarna, pierderile de căldură vor fi minimale, datorită la două sticle, de 6 mm și 4 mm, cu spațiul de aer de 11 mm între ele.
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe adresa str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea expuse modelele noastre de închideri glisante din sticlă securizată pentru terasă, la fel cum și toate produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade, construcții din sticlă securizată și sisteme de umbrire. Te așteptăm la noi!
AFLAȚI CUM SĂ AJUNGEȚI LA SHOWROOM
ALTE PRODUSE:
GEAM BALCON
GEAMURI PANORAMICE
CU ACEST PRODUS SE CUMPĂRĂ ȘI:
PERGOLE BIOCLIMATICE
VERANDA
ÎNCĂLZITOARE PENTRU TERASĂ
PERGOLE RETRACTABILE