GEAMURI PANORAMICE (AUTOMATIZATE) DIN STICLĂ SECURIZATĂ
La comandă, pe dimensiunile dorite.
Scrie-ne doar numărul tău de telefon, te sunăm, te consultăm și-ți propunem soluția potrivită pentru tine.
GEAMURI PANORAMICE (AUTOMATIZATE) DIN STICLĂ SECURIZATĂ PENTRU ÎNCHIDEREA TERASEI CASEI SAU AFACERII TALE.
Geamurile panoramice (automatizate), numite și panorame, cu panouri glisante din sticlă securizată, sunt deschise/închise cu o simplă apăsare pe butonul telecomenzii sau pe ecranul smartphone-ului tău.
În fiecare sistem, primul panou este fix, iar celelalte au capacitatea de a se deplasa de sus în jos. Aceasta oferă opțiunea utilizării sale cu rol de: geam fix, balustradă din sticlă, vitrină, închideri glisante din sticlă și toate acestea cu un aspect estetic frumos.
DE CE SĂ OPTEZI PENTRU GEAMURI PANORAMICE (AUTOMATIZATE)?
Geamurile panoramice (automatizate) cu panouri glisante din sticlă securizată arată elegant. Acestea reprezintă o nouă generație de geamuri inovatoare, ultima tendință în domeniul design-ului spațiului deschis, care permite realizarea unei arhitecturi sofisticate atât pentru clădiri noi, cât și pentru renovări. În poziție închisă, sistemul apără zona de ploaie, zăpadă, praf, vânt și astfel generează o ambianță deosebită și atractivă cu o vedere nelimitată datorită ramelor înguste. Sistemul de panoramă este realizat din profile din aluminiu, cu design fin și adaptat în special pentru a fi aplicat pe suprafețe mari, având posibilitatea de a fi personalizat în diferite game de culori.
ASPECT ELEGANT
Primești de la noi garanții pentru pergolele retractabile și pentru instalarea corectă.
GARANȚII
Aerul proaspăt de afară este obținut cu o simplă apăsare pe butonul telecomenzii sau pe ecranul telefonului, odată cu glisarea în jos a panourilor din sticlă securizată. Suprafața vitrată pune în evidență interiorul și păstrează iluminarea naturală a încăperii, sticla oferind o cantitate mare de lumină și o transparență maximă. Panouri glisante din sticlă securizată fiind deschise o să-ți permită să savurezi timpul frumos în aer liber, iar atunci când e ploaie sau furtună le poți închide și să continui a savura timpul petrecut în interior, având o vedere panoramică. Geamurile panoramice le oferim și în configurația Thermo, ceea ce permite utilizarea și în timp de iarna a spațiului închis cu acest sistem, așa cum pierderile de căldură vor fi minimale.
LUMINĂ NATURALĂ ȘI UTILIZAREA TERASEI ANUL ÎMPREJUR
Geamurile panoramice le executăm la comandă, pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să se integreze de minune la locația dorită de tine.
DIMENSIUNILE DORITE
Panourile glisante sunt din sticlă securizată, care este foarte rezistentă la impacturile mecanice. Am testat-o de-a lungul timpului, am aruncat peste ea cărămizi, țevi metalice, am sărit pe ea, cum n-am încerca-o sticla securizată tot rezistă și rămâne întreagă. Profilele din aluminiu sunt rezistente la coroziune, lumină și sunt extrem de durabile.
REZISTENT ȘI DURABIL
Sistemul este motorizat (motor francez Somfy) și face mișcări verticale ale sticlei în interiorul șinelor laterale și poate fi controlat cu efort minim prin butoane, telecomenzi și chiar prin tablete și telefoane. Datorită izolației fonice, 18 module de protecție a motorului asigură o reducere remarcabilă a zgomotului în timpul sistemului de operare.
FUNCȚIONARE AUTOMATIZATĂ ȘI SILENȚIOASĂ
GEAMURILE PANORAMICE SUNT DESTINATE PENTRU:
Case particulare
Spații comerciale
Terase
HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele)
CLIENȚII NOȘTRI CORPORATIVI PENTRU CARE AM EXECUTAT GEAMURI PANORAMICE:
LUCRĂRILE NOASTRE
ZAXI
AWA 1727 WINE BAR
VINĂRIA POIANA
NEW YORK RESTAURANT.
ENTOURAGE RESTAURANT
PATRIA LOTEANU
Dacă optezi pentru sistemul de geamuri panoramice Thermo - da. Cu el poți utiliza terasa și iarna, pierderile de căldură vor fi minimale, datorită la două sticle de 6 mm, cu spațiul de aer de 9 mm între ele.
LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT, TE SUNĂM, PRECIZĂM DETALIILE NECESARE ȘI ÎȚI ÎNTOCMIM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
DOREȘTI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
VIZITEAZĂ-NE SHOWROOM-UL
În showroom-ul nostru de pe adresa str. Grenoble 149 B, Chișinău, poți vedea expuse modelele noastre de închideri glisante din sticlă securizată pentru terasă, la fel cum și toate produsele oferite de compania noastră GARDECOR, precum: balustrade, construcții din sticlă securizată și sisteme de umbrire. Te așteptăm la noi!
ALTE PRODUSE:
GEAM BALCON
ÎNCHIDERI GLISANTE DIN STICLĂ PENTRU TERASĂ
CU ACEST PRODUS SE CUMPĂRĂ ȘI:
PERGOLE RETRACTABILE
PERGOLE BIOCLIMATICE
VERANDA
ÎNCĂLZITOARE PENTRU TERASĂ