Pergole

Pergole2019-04-17T08:05:02+00:00

PRODUSE

Concepută inițial pentru parcuri și grădini, din lemn și coloane pe care se ridică plante agățătoare decorative, pergola contemporană și-a modificat radicat destinația, structura și rolul. Pergolele moderne retractabile au rol principal de protejare și umbrire, cu o structură din aluminiu acoperită cu textil impermeabil divers și posibilitate de retractare spre sistemul tehnic din care face parte. Menite pentru a oferi confort termic și vizual, acestea sunt destinate atât pentru vilele rezidențiale cât și diverse terase, restaurante și hotele.

Gardecor (disctribuitor exclusiv Suntech în Republica Moldova) oferă o gamă variată de construcții arhitecturale de umbrire a teraselor, cu acoperiș retractabil, adaptabile oricăror condiții meteorologice și de o mare capacitate de acoperire a spațiului comercial (hotele, restaurante, cafenele) și rezidențial, cu posibilitatea de amenajare a zonei pentru fumători. Structura modulară permite umbrirea oricărei suprafețe, indiferent de lungime și lățime.

Gama impresionantă de pergole Suntech, complet automatizate și echipate, vă vor transforma spațiul în aer liber într-o experiență confortabilă de viață și cu o valoare adăugată mare.

bulina background produs3

BIOCLIMATICE

buline logo

RETRACTABILE

buline logo