TW

TW2020-07-07T13:55:00+00:00

Caracteristici distinctive

Proiectare de maxim 20 metri. Adăugarea jaluzelelor Aerofoil louvres oferă umbră adăugătoare atunci când sistemul este închis. Soluții integrate de iluminare.

Caracteristici distinctive

Proiectare de maxim 22 metri. Opțiune de a adăuga pereți, panouri, uși laterale. Inima sistemului este condusă de multiplele rame glisante pe roți Suntech F3 eight (fiecare ramă glisantă F3 are o limită de încărcare de 600 kg), care încorporează un sistem de îngrădire din trei straturi și lucrează combinat cu o centură dințată, care a fost întărită cu multiple cabluri interne din oțel inoxidabil, pentru a asigura o rezistență la tracțiune de peste 966 kg. Această tensiune este aplicată membranei pânzei pentru a permite căderea la 6 grade și a asigura ca apa să se reverse în sistemul intern de rigolă.

Caracteristici distinctive:

Adăugarea jaluzelelor Aerofoil louvres oferă umbră adăugătoare atunci când sistemul este închis. Pânza arhitecturală, care este 100% rezistentă la foc și apă, este disponibilă într-o gamă largă de culori atât în suprafață mată, cât și semi-transparentă, care oferă maximă durabilitate și rezistență la temperatură, umiditate și impurități. Nu se strânge și nu se pungește, iar învelișul acrilic superior permite curățarea ușoară pe parcursul anilor. Atunci când nu e folosită, pânza este strânsă cu acuratețe sub sistemul învelitor, pentru a o proteja de precipitații. Pentru asigurarea celui mai înalt nivel de protecție, sistemele Suntech sunt concentrate asupra tuturor detaliilor, de aceea toate sistemele Suntech sunt finisate standard cu etanșare la margini, respectând toți parametrii. Stormguard oferă protecție garantată împotriva pătrunderii ploii și secetei în jurul sistemului exterior și este patentat. Etanșarea la margini de tip Stormguards Soft Touch este produsă dintr-un cauciuc foarte moale și flexibil, care asigură cea mai bună protecție împotriva precipitațiilor.

Caracteristici distinctive:

Proiectare de maxim 10 metri. Motorizarea controlată la distanță este asigurată de utilizarea tehnologiei europene, prin intermediul unui sistem motorizat direct, personalizat pentru asigurarea unei operări rapide și fără întreruperi cu 26 RPM (rotații pe minut). Sistemul de iluminare opțional Hi-Powered LED-TECH oferă o notă de eleganță, iar atunci când este cuplat cu un dimmer, acesta permite utilizatorului să schimbe atmosfera potrivită mediului înconjurător.

Caracteristici distinctive:

Proiectare de maxim 9 metri. Lățime de până la 4,5 metri utilizând o singură pânză

Caracteristici distinctive:

Proiectare de maxim 9 metri. Lățime de până la 4,5 metri utilizând o singură pânză.

Caracteristici distinctive:

Proiectare de maxim 8 metri. Lățime de până la 9 metri utilizând o singură pânză.