Showroom

Știați că puține dintre companiile de pe piața Republicii Moldova pot oferi clienților posibilitatea de a vizita un Showroom? Unul dintre principiile de bază a companiei Gardecor este grija față de clienți. Dorim să vă ajutăm să faceți o alegere corectă, pentru ca după o perioadă de timp, să fiți mulțumiți. De aceea, am decis să deschidem un Showroom special.

De ce este nevoie de un Showroom?

Dacă doriți să vă convingeți de calitatea mărfurilor cumpărate, vă invităm să ne vizitați. Showroom-ul nostru este creat pentru a vă oferi suportul necesar de a face alegerea. În Showroom sunt prezentate modelele de bază a gamei de produse Gardecor.

Ce puteți vedea, atinge, testa în Showroom?

În Showroom este prezentată o gamă largă de modele, precum:

– pergole retractabile SUNTECH

– pergole bioclimatice SUNTECH

Copertine retractabile

– umbrele pentru terasă

– geamuri din sticlă securizată pentru terasă și balcon 

– balustrade din inox, aluminiu și plexiglas

– scări din sticlă

– cabine de duș

– geamuri panoramice

– uși pivotante

– uși glisante

– delimitări fixe și mobile

– furnitură pentru balustrade și sticlă

– încălzitoare electrice pentru terasă

– lemn plastifiat

Cum ajungeți în Showroom?

Contactați managerul și faceți o programare sau pur și simplu intrați în vizită.

Vă vom întâmpina cu o ceașcă de cafea și vă vom organiza o excursie. În timpul excursiei veți face cunoștință cu gama largă de produse Gardecor și veți putea adresa toate întrebările privind produsele care vă prezintă interes (intrarea în Showroom este liberă). Dacă sunteți în căutarea unor soluții moderne pentru un spațiul de locuit sau un spațiu comercial, aveți încredere în specialiștii noștri, care vor veni cu sugestii și vă vor ajuta să calculați dimensiunile.

Experiența și profesionalismul echipei Gardecor stă la dispoziția Dvs. Venim întotdeauna cu idei ce respectă cele mai înalte standarde ale design-ului contemporan. Abordăm individual fiecare proiect. Manifestăm grijă și respect față de alegerea Dvs.

Cine va manifesta interes față de Showroom-ul Gardecor?

Designerii și arhitecții

Ne place să dăm sens spațiului. Construcțiile noastre din sticlă și sistemele de umbrire a spațiilor de interior și exterior inspiră designerii și arhitecții să creeze concepte noi.

Distribuitorii de specialitate și inginerii montaj

Suntem întotdeauna deschiși pentru colaborare. Nivelul înalt de profesionalism zilnic sporește stabilirea relațiilor cu partenerii de afaceri. Vom fi încântați să colaborăm cu Dvs!

Persoanele fizice

Vizitatorii Showroom-ului pot analiza produsul, să-i apreciați calitatea și să adresați consultantului toate întrebările privind acest produs. Vă oferim suport informațional!

Echipa Gardecor vă așteaptă de luni până vineri între orele 8.00 – 18.00, iar sâmbătă între orele 9.00 – 13.00.

P.S.: Dacă vă rețineți, vă rugăm să contactați managerul nostru. Vă vom aștepta cu drag!

 

By |2019-04-17T08:59:38+00:00octombrie 29th, 2018|Blog|