Geamuri glisante din sticlă securizată

În prezent, instalarea geamurilor glisante din sticlă securizată la terase se bucură de un real succes. Geamurile glisante din sticlă securizată vă permite să savurați priveliștea, care nu e acoperită de nimic, fiindcă ramele lipsesc. Totodată, geamurile glisante din sticlă securizată asigură confortul și securitatea. În ciuda faptului că ramele lipsesc, sistemul de geamuri este unul foarte trainic și sigur. Pentru un asemenea tip de instalare a geamurilor se folosește sticlă călită, care se deosebește prin durabilitate sporită, rezistență la greutăți, substanțelor chimice agresive și deteriorărilor mecanice. Iar cel mai important lucru – sticla călită este sigură. În momentul în care aceasta se distruge, aceasta se strică în cioburi cu colțuri neascuțite. Furnitura special concepută și mânerele cu lacăt vor asigura o protecție sigură a încăperii în lipsa Dvs. Geamurile glisante din sticlă securizată pot fi deschise parțial, pentru a proteja încăperea de vânt, fără a lăsa ca lumina soarelui să pătrundă în casă.

Instalarea geamurilor glisante din sticlă securizată este o soluție perfectă pentru terase! Este cea mai elegantă variantă a unei încăperi de vară. Geamurile glisante din sticlă securizată vă oferă posibilitatea de a folosi terasa de la câteva luni la o jumătate de an. Acestea servesc drept protecție a lucrurilor, a plantelor, delimitează zona de proprietate privată și previne pătrunderea zăpezii și ploii în interior.

Avantajele geamurilor glisante din sticlă securizată

  • Priveliște minunată, care nu este acoperită de rame
  • Geamurile panoramice oferă posibilitatea de a savura peisaje uimitoare
  • Construcțiile au un aspect modern
  • Loja sau terasa arată stilat, fin, dar în același timp sigur
  • Folosirea geamurilor glisante din sticlă securizată permite pătrunderea razelor solare în interior
  • Posibilitatea aerisirii încăperii în totalitate datorită deschiderii complete ale geamurilor și glisarea lor laterală. Este posibilă varianta strângerii construcției în formă plisată.
  • Izolare fonică, rezistente la precipitații și vânt.

 

Culoarea sticlei

Geamurile glisante din sticlă securizată pot fi transparente, mate, tonate sau reflectorizante.

 

Sticlă tonată

Uneori, la instalarea geamurilor glisante se folosesc lamele de diferite culori (albastre, verzi, cafeniu-deschis, etc.). Lamelele sunt plăci subțiri din material de construcție. Utilizarea tonării permite crearea unui design frumos și neobișnuit.

 

Culoarea sticlelor poate fi schimbată în mai multe moduri:

  • Tonarea în masă. Această tehnologie presupune adăugarea substanțelor chimice în timpul topirii sticlei, ceea ce îi schimbă nuanța. Pentru a obține un asemenea rezultat, cel mai des sunt folosiți oxizii de metal. Puterea și alte caracteristici fizice nu se schimbă.
  • Tonarea cu ajutorul peliculei. În acest caz, pe suprafața elementelor se pune o peliculă nuanțată specială. Această metodă se consideră una reușită, datorită faptului că la dorință, se poate de renunțat la tonare, doar prin scoaterea peliculei.
  • Vopsirea – în acest caz pe lamele se aplică un strat subțire de lac colorat. Un astfel de înveliș este foarte durabil.

Sticla reflectorizantă

Geamurile glisante din sticlă securizată cu efect reflectorizant uneori sunt numite “cameleon”. Ele sunt transparente din interior și opace din exterior. Aplicarea diferitor procedeuri de metalizare prin pulverizare oferă posibilitatea de a obține o suprafață în câteva nuanțe (cafeniu, albastru, culoarea laptelui).

O astfel de sticlă se folosește atunci când geamurile glisante din sticlă securizată se instalează în încăperi care sunt permanent sub razele directe ale soarelui. Suprafața reflectorizantă reflectă lumina și face ca temperatura din interior mult mai confortabilă. Cameleonii posedă proprietăți anti-orbire, de aceea astfel de sticle sunt deseori folosite la construirea vitrinelor.

 

Sticlă cu suprafață mată variabilă

Acest tip de geamuri poate fi folosit nu doar în calitate de geamuri glisante din sticlă securizată, dar poate îndeplini funcția de ecran. Se produce cu ajutorul diferitor tehnologii de aplicare a stratului protector. Utilizată pe larg la producerea unor modele, pelicula din polietilenă tereftalată (PET) oferă sticlei un aspect mat. De asemenea, aceasta posedă proprietăți pronunțate de protecție și anti-vandalism. Pelicula constituie cel mai bun rezultat de protecție chiar fiind comparată cu gratiile și jaluzele protectoare.

 

*Dacă doriți să instalați un sistem de geamuri glisante din sticla securizată la balcon sau lojă, vă sugerăm să folosiți tonarea în masă. Protejați-vă viața privată!

 

Culoarea profilelor

Compania Gardecor prezintă o gamă largă de culori a profilelor. Profilele pot fi realizate la comanda în orice gamă de culori. Este posibilă aplicare unui strat care imită calitativ structura lemnului pentru un raport optimal și armonic dintre culoarea profilelor și culoarea sistemului (alb mat, alb lucios, negru). Toate exigențele și dorințele Dvs. vor fi luate în considerație în cadrul creării soluției de optimizare a încăperii. Construcțiile noastre presupun posibilitatea aplicării sticlei călite și a celei laminate. Datorită acestei condiții, opțiunile de decorare a panourilor sunt nelimitate. Panourile pot fi decorate cu serigrafie, cu o combinație de diverse texturi și culori, imprimare fotografii și pânze.

 

*Dacă instalați un sistem de geamuri glisante din sticlă securizată deodată în două încăperi (de exemplu, balconul și terasa), culoarea tuturor construcțiilor trebuie să coincidă, pentru a nu crea disonanță. Unele modele sunt prevăzute pentru aplicarea elementelor de dirijare cu structură de lemn. Prelucrarea specială face ca lemnul, aplicabil în producerea sistemului de geamuri, să fie la fel de puternic, ca metalul.

 

By |2018-10-29T16:26:24+00:00octombrie 29th, 2018|Blog|