Expoziții

Știați că dacă o companie nu participă la expozițiile internaționale, prezența sa pe piață va fi de scurtă durată?

Participarea la expoziție nu poate fi înlocuită cu nimic. Doar în cadrul unor astfel de evenimente există posibilitatea de a întâlni clienți, parteneri și concurenți, de a cunoaște noi tendințe de dezvoltare a pieței și de a participa nemijlocit la crearea acesteia. Suntem în pas cu inovațiile și noile tehnologii, de aceea, participarea la expozițiile specializate din domeniul tehnologiilor de construcție a devenit o tradiție pentru compania Gardecor.

În fiecare an, Gardecor prezintă o abordare complexă a creării și amenajării caselor și teraselor conform celor mai moderne tehnologii.

În anul 2013 am participat în cadrul expoziției MOLDCONSTRUCT 2013. În perioada 20-23 martie, în cadrul expoziției MoldConstruct 2013, compania Gardecor a prezentat vizitatorilor abordarea complexă și amenajarea interiorului cu ajutorul sticlei. A fost expuse diverse opțiuni ale sistemului de geamuri din sticlă securizată. Spre atenția vizitatorilor au fost prezentate sistemele de geamuri glisante din sticlă securizată, cu posibilitatea de a proteja terasa de vânt și ploaie și de a crea o priveliște panoramică.

În anul 2014 am reușit să participăm în cadrul a două expoziții: DAS INTERIOR SHOW și MOLDCONSTRUCT 2014.
În cadrul expoziției DAS INTERIOR SHOW am prezentat vizitatorilor abordarea complexă și amenajarea casei și terasei moderne. La expoziție au fost expuse diverse opțiuni de acoperire a pardoselii (decking), sistemele de geamuri glisante din sticla securizată, balustrade și îngrădiri, precum și pergole de brand SUNTECH cu mecanism retractabil.

În cadrul expoziției MOLDCONSTRUCT 2014 a fost prezentat un stand cu diverse opțiuni de sisteme din geamuri glisante din sticlă securizată.

În anul 2015, din nou am participat la expoziția internațională specializată în domeniul tehnologiilor de construcție MOLDCONSTRUCT. În acel an, am diversificat lista de articole prezentate, iar spre atenția vizitatorilor am amenajat un stand cu cele mai noi abordări de creare și amenajare a unei case moderne: balustrade din aluminiu, oțel inoxidabil, plexiglas și sticlă securizată, îngrădiri mobile din sticlă, panouri glisante pentru cabinele de duș, uși din sticlă cu mecanism glisant, batant, pivotant, sisteme cu geamuri glisante din sticlă securizată care servesc drept soluție pentru sarcini funcționale, articole din lemn plastifiat, sisteme de umbrire: pergole SUNTECH și marchize VERA.

Participarea în cadrul expoziției MOLDCONSTRUCT a devenit o tradiție, de aceea și în anul 2016 cu plăcere am luat parte la această expoziție. Spre atenția vizitatorilor a fost prezentat conceptul „terasei confortabile”, creată din produsele prezentate de noi, precum: pergola retractabilă cu sistem de iluminare LED; partea din față acoperită cu sistemul de geamuri glisante din sticlă securizată, iluminare laterală cu îngrădiri din aluminiu, acoperirea pardoselii cu scânduri din lemn plastifiat.

În luna noiembrie a anului 2018, compania Gardecor va participa în cadrul expoziției DAS INTERIORS. Stand-ul Gardecor va prezenta un interes deosebit design-erilor și arhitecților. Vom prezenta produse exclusiv noi: pergole bioclimatice, sisteme de geamuri glisante din sticlă securizată, sistemul de umbrire ZIP, geamuri panoramice de dimensiuni mari, marchize și încă ceva interesant. Noutățile și detaliile vor apărea pe rețelele noastre de socializare. Vă așteptăm la expoziție!

By |2018-10-29T16:14:32+00:00octombrie 29th, 2018|Blog|