Sticla- soluţie eficintă în zonarea spaţiului

Tendința principală în crearea unui interior modern este accentuarea spațiului luminos și vast. Avînd în vedere acest lucru, la alegerea materialelor de finisare se oferă preferință sticlei, care este unul dintre cele mai solocitate materiale utilizate în lucrările de amenajare. Aceasta permite păstrarea spațiului deschis fără a reduce pătrunderea iluminării naturale în încăpere.


news-glass-panels-interior-solutions-little

Din sticlă securizată se creează construcții funcționale pentru zonarea interiorului: cabine de duș, delimitări fixe și mobile, vitrine comerciale, uși de interior, balustrade pentru balcon și terasă. Delimitările din sticlă securizată pot deveni un obiect estetic și un element ecologic pentru înfrumuțeșarea interiorului.

 

DURABILITATE.

Partițiile sunt executate din sticlă securizată termic, ce îi oferă rezistenţă la lovituri- în caz de spargere  se reduce  riscul de rănire datorită defragmentării  în bucăţi mici. Pe lîngă durabilitate în timp, sticla securizată- este  ușor de întreținut.

ADAPTABILITATE. 

Metodele inovative de prelucrare a sticlei puse în aplicație (sablare chimică sau mecanică, tonare, gravare, triplexare ș.a), fac posibilă crearea designului variat.

FUNCȚIONALITATE.

Dacă  aplicăm metoda mată a sticle, atunci vom putea delimita mai eficient și mai evident zona, și în același timp interiorul nu va avea senzația de greutate. Sticla poate fi de  diferite culori și nuanț- pastelate unice, care va forma o imagine a interiorului, punînd accent pe individualitatea acestuia.  Părtițiile din sticlă mată, ca de obicei ajută la delimitarea zonei de lucru în oficiu și a  zonei de negociere. Tonarea sticlei permite crearea imaginiilor exclusive pe sticlă, în cazul delimitărilor fixe este posibilitatea de insera logo-ului și simbolul companiei.

SOLUȚII FLEXIBILE.

Delimitările fixe din sticlă securizată devin nu doar o necesitate pentru amenajarea interiorul unui oficiu. Partițiile fixe permit tranformarea spațiului, creînd un design unical și original. Dar în acelaș moment spațiul este perceput, ca unul ușor și deschis. Rigiditatea partițiilor o oferă construcția din aluminiu.

MOBILITATE.  

Pereții din sticlă sau părtițiile permit ușor și simplu delimitarea zonelor mari după necesitate. Sistemul glisant poate fi telescopic, de tip acordeon sau parcare. Partiție telescopice sunt uși glisante, care constă din două sau mai multe foi de sticlă aliniindu-se unul după altul în mai multe planuri paralele.  În construcția  și instalarea părtițiilor mobile este utilizată  o combinație cu șine de podea pentru mobilitatea acestuia. Partițiile de tip „acordeon” sunt pliate perpendicular pe planul de deschidere, eliberând astfel zona. Sistem cu locuri de parcare permite zonarea spațiului de orice dimensiune, ușile  fiind îndepărtate  în zona specială desemnată(parcare).


Termeni de executare. Producem diverse construcţii din sticla securizată. Costurile și termenii depind de următoarele condiții:

  • tipul construcţiei;
  • complexitatea proiectului;
  • grosimea sticlei (5-19mm);
  • brand feronerie;
  • prelucrarea decorativă a sticlei.

Termenii de executare variază în dependenţă de complexitatea proiectului realizat. Vă invităm să vizitaţi SHOWROOM-ul nostru , la adresa: str. Grenoble 149А, Chişinău, 0 (22) 72 72 00, (373) 60 00 20 06.

Servicii: Proiectare. Executare. Livrare. Instalare.

 

PROIECTELE NOASTRE DIN STICLĂ SECURIZATĂ